Mercato în plină desfăşurare

0
71

Bastian Schweinsteiger (30 de ani), crescut de Bayern de la 13 ani, va părăsi Bavaria. Sub contract până în iunie 2016 internaţionalul german a stopat negocierile pentru o eventuală prelungire de contract, dorind a răspunde favorabil ofertei avansate de Manchester United. Englezii au pregătit 25 de milioane de euro pentru înrolarea Schweini. „Bild” menţionează că Bayern propune lui Man United un schimb între mijlocaşul german şi Angel Di Maria.

Un alt jucător de top, Carlos Tevez de la Juventus, se pregăteşte să revină la Boca Juniors, clubul său actual şi cel argentinian ajungând la un acord. Secretarul general al Bocăi, Cesar Martucci, la Radio AM 1050 din ţara sa, a făcut această declaraţie. Informaţia n-a fost însă oficial confirmată de cele două cluburi. Aflat în Chile cu naţionala Argentinei la Copa America, Tevez n-a comentat informaţia. El a mai evoluat în 2001-2004 la Boca, iar la Juve a ajuns în 2013, după 4 sezoane la Man United. Campioana Italiei speră să obţină 5 milioane de euro, dar Boca îl vrea gratis, opinând că jucătorul se află la sfârşit de contract.

La Real Madrid, Sergio Ramos, după ce a cerut un salariu de 10 milioane de euro şi i s-au oferit doar 7, ameninţă cu plecarea.

Ştire certă: Robert Firmino (23 de an), internaţional brazilian, a semnat pentru Liverpool, care va plăti celor de la Hoffenheim suma de 40 de milioane de euro.

În fine, El Mundo Deportivo asigură că Paul Pogba, considerat o stea a fotbalului francez, momentan la Juve, va evolua la FC Barcelona de la anul. Cotidianul nu oferă amănunte financiare.