Scolari, încântat de echipa sa: „Suntem aproape de nivelul ideal”

0
121


După 4-1 cu Camerun, selecţionerul BrazilieiLuiz Felipe Scolari, consideră că echipa sa este „aproape de nivelul ideal”,

„Am reuşit să ne calificăm, dar a fost dificil. Camerunul putea fi una dintre echipele implicate în lupta pentru calificare. După meciul lor din această seară, îţi spui că nu este posibil ca această echipă să aibă trei înfrângeri în grupă. Noi suntem aproape de nivelul ideal şi este important să ajungem la acest nivel în momentul meciurilor cu eliminare directă. Acum trebuie să comitem mai puţine greşeli. În grupe îţi poţi permite asta, însă în faza următoare nu mai este posibil, pentru că soarta unui meci poate depinde de un singur gol. Este ceea ce trebuie să schimbăm în jocul nostru”, a declarat selecţionerul brazilian după meci.

Cât despre Chile, adversarul din „optimi”, Scolari a afirmat: „Am jucat de două ori împotriva chilienilor şi văd dificultăţile. Sunt oameni care cred că Chile este uşor de învins, însă echipa are calitate. Vom încerca să câştigăm. Dacă puteam alege adversarul, aş fi ales un altul. Chile este o echipă sud-americană, care are calitate şi organizare”, a adăugat selecţionerul Braziliei.