Ştiinţa face apel la fani: “Avem şansa de a visa la mai mult!”

1
646

După ce a ratat ocazia de a-şi asigura participarea în cupele europene, prin ocuparea unuia dintre primele două locuri în Liga I sau prin câştigarea Cupei României, Universitatea Craiova se agaţă de ultima şansă de a evolua în preliminariile Conference League: barajul cu FC Botoşani, programat vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Clubul  face apel la fani pentru a veni în număr mare la duelul cu moldovenii, subliniind şansa de a evolua pentru al şaselea an la rând în cupele europene.

„Vineri seara, de la ora 20:30, avem șansa de a ne califica pentru a 6-a oară consecutiv în preliminariile unei competiții europene, performanță ce nu a mai fost atinsă în Cetatea Băniei de 26 de ani, din perioada 1991-1996. Aceasta este șansa Științei de a păstra legătura cu Europa și de a visa la mai mult. Împreună învingem Botoșani și mergem în UEFA Conference League!” este mesajul clubului din Bănie pentru fanii săi.

În ultimele două sezoane, Universitatea Craiova a suferit eliminări ruşinoase din cupele europene, în faţa unor echipe precum Lokomotiv Tbilisi sau Laci.

Peluza Nord sună adunarea pentru meciul de vineri şi consideră duelul cu Botoşani drept unul de cupă europeană, atâta timp cât învingătoarea va juca direct în turul doi preliminar al Conference League. Fanii consideră anormal faptul ca o echipă care s-a clasat pe locul 8 să joace în cupele europene, iar una care a fost pe podium să rămână acasă.

„Hai în peluză vineri! Pentru că Ştiinţa are nevoie de noi, de suporteri, nu doar de spectatori! Pentru că prezenţa în Europa este absolut necesară! Pentru că nu este normal ca o echipă de pe locul 8 să ne reprezinte în Europa, iar una de pe podium să stea acasă! Pentru că ultima impresie contează! Putem considera că meciul de vineri este primul din sezonul următor, practic un meci în turul 1 preliminar al Conference League, pe care Ştiinţa trebuie să-l câştige! Pentru că avem nevoie să auzim iarăşi numele Universitatea Craiova pronunţat la tragerea la sorţi la UEFA!’” este mesajul Peluzei Nord.

 

1 COMENTARIU

  1. stiinta anul asta nu are sanse la europene.. sa vedem daca o vand mititeii… nu stiu stirea asta despre ce echipa e, o fi cea politica ?

Comments are closed.