Ouzounidis speră că sezonul viitor va fi mai bun pentru Ştiinţa

0
852

În ultima etapă a play-off-ului Ligii I, Universitatea Craiova întâlneşte Academica Clinceni, miercuri, de la ora 18.30, pe arena „Ion Oblemenco”. Ştiinţa va termina pe locul 3 indiferent de rezultatul ultimei partide, asigurându-şi şi participarea în cupele europene prin câştigarea Cupei României. În schimb, este un prilej de revedere cu suporterii pe stadionul din Bănie, ocazie cu care va fi prezentat şi trofeul Cupei României, în cadrul unui spectacol cu lumini şi artificii.

Antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că vor fi multe schimbări în echipă, pentru a li se oferi ocazia de a evolua unor jucători mai puţin utilizaţi. De asemenea, grecul speră că viitoarea stagiune va fi una mai bună decât cea care se încheie mâine.

„Este ultimul meci al unui sezon foarte dificil, care, din fericire, s-a terminat foarte bine pentru noi, prin câştigarea Cupei României. Sigur, vom juca şi acest meci, vom încerca să câştigăm, chiar dacă vom face schimbări în formula obişnuită, pentru a le oferi şi altor jucători posibilitatea de a juca. Aşteptam de mult timp reîntâlnirea cu fanii, care ne-au lipsit mult timp şi care ne-au fost alături la finală. Ei sunt foarte importanţi pentru noi. Şi pentru fani acest meci va fi un prilej de a sărbători, de a crea o atmosferă plăcută, mai ales după ce am câştigat Cupa României. Sper că în sezonul următor vom face mai multe lucruri bune” a spus Marinos Ouzounidis.