Ouzounidis: “Putem juca și mai bine, dar acest rezultat este foarte bun”

0
491

După victoria Universităţii Craiova, scor 2-1, în deplasare, cu CFR Cluj, antrenorul Ştiinţei, Marinos Ouzounidis, a declarat:

„Cred că CFR Cluj a avut mai multă presiune azi. Noi am fost mai buni decât ei, așa am reușit să și marcăm. În repriza a doua am făcut o greșeală și ne-am retras. Cred că putem juca și mai bine, dar acest rezultat este foarte bun. Le-am spus băieților că putem câștiga mai ușor meciurile, avem calitate, dar nu este ușor. Cred că merităm această victorie, am jucat mai bine. Putem juca și mai bine, nu suntem o echipă care se apără și joacă pe contraatac. Noi vrem să avem posesie, să combinăm mai mult. În alte meciuri am jucat mai bine decât adversarii și am remizat. Suntem mulțumiți cu rezultatul, îmi felicit jucătorii. Nu este ușor să câștigi pe terenul campioanei, sunt mulțumit de rezultat, dar sunt convins că putem juca și mai bine de atât. Trebuie să-l felicit în mod special pe Acka, cel care nu a mai jucat de patru luni”, a spus Ouzounidis, la digisport, după victoria de la Cluj.

”Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, că am intrat bine și am adus victoria. Rămânem acolo, aproape, după meciul ăsta. Mai avem șapte meciuri, sper să le tratăm la fel. Trebuie să jucăm doar la victorie, nici un egal cu FCSB nu ne avantajează. Noi la 1-1 am jucat mai ofensiv, asta trebuie să facem mereu, la fiecare joc”, a declarat şi autorul golului decisiv, Alexandru Tudorie.