Panduri – campioni mondiali la karate

0
231

În perioada 20 – 22 aprilie 2018 la Istanbul s-a desfășurat Campionatul Mondial de Karate WSH, deplasare realizată cu sprijinul financiar al Asociaţiei de Caritate din Armata României – Camarazii.

Cezara Vlad şi Eduard Firănescu s-au întors acasă cu medalii şi diplome.

Cezara Ioana Vlad, elevă în clasa a XI-a A, a obținut locul I la kata echipe, locul I la kumite echipe, locul al III-lea la kumite Shobu sanbon și locul al III-lea la kumite wkf.

Eduard Firanescu, elev în clasa a IX-a D, a obținut locul al III-lea kumite echipe și locul al III-lea la kumite Shobu Ippon și locul al II-lea la kumite Shobu sanbon.

În ultima perioadă cei doi panduri au mai urcat pe podium la Campionatul Naţional de Karate WSF desfășurat in perioada 09 – 11.03.2018, la Târgu Secuiesc,unde Cezara Ioana Vlad s-a clasat pe locul I la kumite echipe şi de 3 ori pe locul al II-lea la kumite WKF, kumite Shobu Ippon şi kata echipe iar Eduard Firănescu s-a clasat pe locul al III-lea la kumite Shobu Ippon.

De asemenea, înaintea plecării la Istanbul, în zilele 14 şi 15 aprilie 2018, cei doi sportivi au participat la Izvorani la Campionatul național de karate interstiluri,competiție la care Cezara Vlad a obţinut locul al II-lea pe echipe iar Eduard Firănescu locul al III-lea pe echipe.

Ambii sunt legitimaţi la Clubul de karate al Liceului cu Program Sportiv “Petrache Trişcu” şi sunt antrenaţi de profesor Geri Mitroi.

Felicitări pentru rezultatele obținute și pentru efortul depus!