Dolj: Șoferi prinși băuți la volan

0
276

Mai mulți conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști, în trafic, la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 24 aprilie 2018, în jurul orei 22.30, agenți de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băilești l-au depistat pe A. Vasile, de 36 de ani, din Băileşti, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul Municipal Băilești pentru recoltarea de probe biologice.

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, în timp ce efectuau serviciul pe strada Revoluției, au oprit pentru control un autoturism condus de către Ș. Costinel, de 35 ani, din comuna Plenița, judeţul Dolj. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr. 1 Craiova, unde i s-au recolat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această dimineață, în jurul orei 05.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 1 Poliţie Craiova, în timp ce se afla pe str. A.I. Cuza, a  oprit pentru control un autoturism condus de către P. Cristofor, de 21 ani, din Craiova. Întrucât acesta emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr. 1 Craiova, unde i s-au recolat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.