Ucraineanul Vitaly Stepanovski, noul antrenor al SCMU Craiova

0
432

Echipa de baschet a Craiovei are un nou antrenor, iar acesta vine tocmai din ţara afectată de război, Ucraina. Astfel, în locul grecului Michalis Kakiouzis, SCMU Craiova l-a instalat pe Vitaly Stepanovski, secundul naţionalei Ucrainei.

„Sport Club Municipal Craiova a ajuns la o înțelegere cu Vitaly Stepanovski, cel care va deveni noul director tehnic al echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova. Fost campion și câștigător de Cupă în Ucraina, Stepanovski vine la Craiova din postura de antrenor secund al echipei naționale a Ucrainei. Acesta va completa staff-ul tehnic al echipei noastre. Pe această cale, îi dorim lui Vitaly să aibă parte de cât mai multe succese în Bănie” este anunţul clubului din Bănie.

Grecul Michalis Kakiouzis a avut în Bănie soarta compatriotului său, Marinos Ouzounidis, fiind concediat după o jumătate de an de muncă. Michalis Kakiouzis este cel mai celebru nume din baschetul mondial ajuns în România, el fiind campion european şi vicecampion mondial cu naţionala Greciei.