Horoscop de Buna Vestire. Surprize pentru două zodii astăzi

0
143

Blagoveștenia sau Buna Vestire mai este cunoscută ca Ziua Cucului. Se pare că în această zi această pasărea vestește lucruri importante. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi și care sunt veștile pe care le vei primi în funcție de zodie.

BERBEC

În această zi ceva neașteptat o să vi se întâmple. O să faceți niște schimbări când vine vorba de propriul regimul alimentar poate. O să îmbinati utilul cu plăcutul atât la treburile de serviciu, cât și prin casă și o să fiți încântați de rezultate.

TAUR

O nouă zi. Un nou hobby. Nu va lăsați distras de problemele celor care doresc să vă plangă pe umar. Relațiile sentimentale sunt umbrite, iar la capitolul sănătate, veți resimți oboseala.

GEMENI

Apar cheltuieli neplanificate, dar și restrictii în relația de cuplu, în sensul că va trebui să contribuiți cu mai mulți bani la cheltuielile comune.

RAC

Se întrezăresc răsturnări de situație în plan profesional. Relațiile cu sefii sau poziția în cadrul unui grup de lucru se pot reconfigura definitiv. Când terenul nu este sigur, mergeți pe burtă.

LEU

Vestea pe care o s-o primiți astăzi este legată de funcționarea propriului autovehicul. Pentru rezolvarea intereseselor personale în această zi va trebui să căutați alte mijloace de transport.

FECIOARĂ

Pentru nativii zodiei fecioară, această zi este perfectă pentru sectorul dragostei, al familiei și al caminului. Totul prinde o formă armonioasă. Astăzi vă veți conecta cu partenerul de viata si cu membrii familiei.

BALANȚĂ

Casa banilor și a domeniului profesional va cunoaste creșteri importante și veți avea ocazia să vă afirmați. Mediul online este acum noul sediu al firmei la care lucrați și aici o să puteți să vă impuneți punctele de vedere cu privire la dezvoltarea a noilor proiecte.

SCORPION

Casa și familia vă solicită mult astăzi, așa că este puțin probabil să vă mai puteți ocupa și de altceva. Un oaspete neașteptat vă va face o surpriză.

SĂGETĂTOR

Aveți nevoie de odihnă și prudență în tot ce întreprindeți. E bine să vă îngrijiti de sănătate, mai ales dacă au apărut niște semnale suspecte și trebuie să faceți tot ce depinde de voi să vă puneți pe picioare.

CAPRICORN

Nu-ți vine ușor să discuți cu partenerul tău despre anumite subiecte problematice, dar uită că a venit ziua în care vei scăpa de temeri. Atenție! Nu este o zi favorabilă deciziilor

VĂRSĂTOR

Cei născuți în zodia Vărsător pot simți că unele persoane în care au avut încredere acum se eschivează. Ei pot avea parte de o serie de nemulțumiri.

PEȘTI

Nativii se pot confrunta cu insomnii, palpitații, stări de nervozitate și agitație interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să facă tot posibilul să se odihnească corespunzător.