Studenţii automatişti craioveni vor reprezenta România la Shenzhen

0
446

Faza națională a competiției „Huawei ICT Competition” România (18-24 februarie 2019) s-a încheiat cu victoria studenților de la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova, la ambele secțiuni ale competiției. Astfel, la secțiunea „Rețele de Calculatoare” primele trei locuri au fost ocupate de studenții Victor Criciotoiu, Anamaria Lilea și Theodor-Cosmin Stănică, iar secțiunea „Cloud” a fost câștigată de Cosmin Petcușin, Raluca-Andreea Robu și Claudiu Ștefănescu. Festivitatea de premiere va avea loc astăzi, ora 10, la INCESA, în sala 315.

Concursul „Huawei ICT Competition” este o platformă pentru Academiile Huawei (Huawei Authorized Information and Network Academy – HAINA), un program care oferă studenților instruire în domeniul Rețelelor de Calculatoare și certificări recunoscute pe plan internațional cum ar fi „Huawei Certified Networking Associate – Routing and Switching” (HCNA-R & S). Cea mai recentă ediție a „Huawei ICT Competition” România (18-24 februarie 2019) a antrenat studenți de la facultățile de profil ale celor mai mari universități din țară.

 

Cei șase studenți ai Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică vor reprezenta România la faza internațională a competiției ce va avea loc la Shenzhen în luna mai 2019.