“Geană” şi “Popică” au prefaţat meciul cu FC Voluntari

0
368

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a prefaţat meciul din etapa a 27-a a Superligii, cu FC Voluntari, programat duminică, de la ora 17.45, pe arena „Anghel Iordănescu”. Ilfovenii vin după cinci eşecuri consecutive.

“O partidă dificilă pentru noi, Voluntari e o echipă grea, cu jucători valoroşi, cu experienţă, care pierde greu acasă, chiar dacă a fost învinsă de CFR şi de FCSB. Voluntari este o echipă reactivă, care când recuperează mingea devine periculoasă, se apără foarte bine, este foarte bine organizată, Liviu Ciobotariu este un antrenor cu experienţă, lucrează de doi ani cu aceşti băieţi şi îi cunoaşte foarte bine. Sper ca noi să controlăm acest joc, am încredere în echipă, venim după două rezultate bune, sunt convins că vom face tot ce depinde de noi să câştigăm, pentru că este foarte important, mai sunt 4 jocuri din sezonul regulat şi toate vor fi foarte dificile, dar prin prestaţia noastră sper să merităm punctele puse în joc. Băieţii au fost foarte concentraţi, nu a fost entuziasm, ci am fost dezamăgiţi că nu am câştigat cu FCSB la Bucureşti, am avut discuţii cu ei şi sunt capacitaţi. Sper ca şi fanii să plece mulţumiţi de la stadion, aşa cum i-am văzut după meciul cu FCSB. Ştiţi problemele destul de multe pe care le avem, Nicuşor Bancu este pe drumul cel bun, dar sub nicio formă nu poate fi luat în calcul, nu putem grăbi revenirea lui, probabil Ştefan Baiaram va fi în lot şi vom decide dacă este în parametri optimi. Din păcate, nu vom conta în continuare nici pe Screciu şi nici pe Căpăţână, l-am pierdut şi pe Vătăjelu, care are patru cartonaşe galbene. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 şi cei care intră în teren să aibă o evoluţie bună şi să câştigăm acest joc” a precizat Eugen Neagoe.

Portarul Laurenţiu Popescu şi-a adus aminte că a debutat în prima ligă într-un meci din deplasare cu FC Voluntari, el apărând atunci şi o lovitură de pedeapsă.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, Voluntari are o echipă cu experienţă. Am debutat contra Voluntariului în Liga I, am apărat şi un penalty atunci, a fost ceva extraordinar, a fost o mare dorinţă să debutez şi mă bucur că am început cu dreptul. Ne doream să scoatem maximum din meciurile cu FCSB şi CFR, dar ne-am bucurat şi pentru că am egalat pe final cu FCSB, este o stare foarte bună, suntem încrezători înaintea unei noi deplasări. Este un plus de încredere pentru mine că am fost declarat portarul etapei, contează foarte mult, îmi doresc să fiu cât mai constant în evoluţii, dar mai ales să câştige echipa. Sper ca fanii să fie din nou în număr mare alături de noi şi sunt convins că le vom face o bucurie” a declarat Laurenţiu Popescu.