Au furat din garajul Primăriei Drăgoteşti

0
64

Un tânăr de 19 ani, din comuna Drăgoteşti, a fost arestat, ieri, pe 30 de zile, iar partenera sa este cercetată sub control judiciar, după ce poliţiştii au stabilit că aceştia au comis trei furturi, unul dintre ele în dauna Primăriei Drăgoteşti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti i-au reţinut, luni seara, pe 24 de ore, pe Mirel Niculici, de 19 ani, şi Ionica Nicolae, de 35 de ani, ambii din comuna Drăgoteşti, suspectaţi de comiterea a trei infracţiuni de furt. Anchetatorii au stabilit în urma investigaţiilor faptul că, în perioada 17 ianuarie – 22 februarie au comis două furturi din anexe gospodăreşti şi un furt din garajul Primăriei Drăgoteşti, de unde au sustras mai multe bunuri, prin activitatea infracţională a celor doi fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2300 lei.

În urma analizării materialului probator împreună cu procurorul de caz, oamenii legii i-au reţinut pe cei doi, pentru 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj, iar ieri după-amiază i-au prezentat magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis mandat de arestare pe numele tânărului de 19 ani, în timp ce femeia a fost pusă în libertate sub control judiciar.