Oferta Digi Mobil Spania, disponibilă românilor din Spania

0
297

Ieri, RCS & RDS a lansat un nou spot publicitar din campania „Interzis în Belgravistan” prin care compania promovează serviciul de telefonie mobilă, Digi Mobil. Noul spot aduce în prim plan beneficiile ofertei comerciale Digi Mobil Spania, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul Spaniei. Astfel, începând din această lună, clienţii Digi Mobil Spania se bucură de numeroasele avantaje oferite la activarea Opţiunii Digi 800. Pentru a putea activa Opţiunea Digi 800, clienţii din Spania trebuie să aibă o cartelă prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro.

În plus, Digi 800 include şi apeluri internaţionale către reţele de telefonie fixe şi mobile din peste 30 de ţări. Totodată, Opţiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/luna către toate reţelele Digi din Spania, România şi Italia. Clienţii Digi Mobil Spania care activează Opţiunea Digi 800, beneficiază în plus de 2000 minute pentru a efectua convorbiri către orice client Digi din Spania, România şi Italia şi către orice număr fix Digi Tel din România. Minutele alocate acestei promoţii nu se scad din volumul de minute incluse în oferta pentru apelurile naţionale şi internaţionale. „Noua opţiune este disponibilă clienţilor Digi Mobil Spania pe teritoriul Spaniei şi este valabilă până pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse în opţiune sunt disponibile timp de o lună”, se precizează într-un comunicat de presă al RCS & RDS.

Un nou spot publicitar

Spotul publicitar îl are ca protagonist pe Gică (Gheorghe) Craioveanu, fostul jucător român de fotbal, stabilit în Spania de aproape 20 de ani. Gică Craioveanu a evoluat în Spania între 1995 şi 2006 pentru echipe precum Real Sociedad, Villarreal şi Getafe. El a rămas în istoria fotbalului spaniol ca fiind primul jucător care a înscris pentru Villareal în prima ligă. În cei 11 ani petrecuţi în fotbalul spaniol, a reuşit să înscrie pe celebrele stadioane “Santiago Bernabeu” şi “Camp Nou”. Gică Craioveanu s-a retras din activitate la 38 de ani, după ce a jucat 459 de meciuri în întreaga carieră. În prezent este unul dintre cei mai apreciaţi analişti din mass-media spaniolă şi, totodată, unul dintre colaboratorii permanenţi ai postului de televiziune Digi Sport.

Digi Mobil Spania: Este un operator virtual de telefonie mobila (OMV), cu o experienţă de cinci ani pe piaţa telecom din Spania.

RCS & RDS: Este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil, precum şi alte servicii  de conţinut. Compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, trei programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.