Craiovean cercetat pentru patru furturi din autoturisme

0
67

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova, au identificat un tânăr de 24 de ani, din municipiu, despre care s-a stabilit că a comis, în ultima perioadă, patru furturi din autoturisme. Acesta este cercetat în continuare, în stare de libertate, pentru furt calificat, în urma percheziţiei făcute la locuinţa sa fiind găsite bunurile sustrase.

Cercetările în acest caz au început pe 11 septembrie a.c., când poliţiştii craioveni  au fost sesizaţi de Augustin Muşuroi, de 54 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 septembrie, persoane necunoscute i-au forţat capota motor de la autoturismul său, parcat în faţa blocului în care locuieşte, şi i-au sustras acumulatorul auto.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, în cursul zilei de luni, 22 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificat autorul furtului în persoana lui Petre Bică, de 24 de ani, din Craiova, acesta fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Mai mult, s-a dovedit că tânărul comisese alte trei fapte similare.

„Prin extinderea anchetei s-a stabilit faptul că tânărul este autorul altor trei furturi de acest fel, comise în cursul acestui an în Craiova. Prejudiciul cauzat, în sumă de 790 lei, a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit părţilor vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.