Cicâldău, criticat de presa turcă

0
877

Dacă la debutul pentru Galatasaray a marcat din penalty şi a avut parte de cronici favorabile, Alexandru Cicâldău a fost luat în colimator de presa şi fanii turci, după al doilea meci în tricoul Cim Bom Bom, câştigat cu 2-1, contra lui Hatayspor. Fostul jucător al Ştiinţei a fost titular şi a fost schimbat după 65 de minute de Fatih Terim.

“Galatasaray a investit bani mulți în Alexandru Cicâldău. Este încă devreme pentru concluzii, dar nu pare un mijlocaș care să se potrivească stilului lui Galatasaray. Un jucător de profilul lui nu va ajuta prea mult echipa. Totuși, sper să mă înșel, iar el să reușească”, a spus Metin Tekin, fost fotbalist şi actual analist TV.

Jurnalistul de la Fotomac, Levent Tuzemen, a analizat prestaţia românului: “Cicâldău nu mi-a transmis un mesaj de genul ‘Voi fi liderul din teren’. Dacă românul a fost transferat doar pentru faze fixe, atunci e o achiziție nepotrivită și e prea scump. N-am văzut nicio acțiune a lui care să facă diferența. Dacă pe acest Cicâldău o să-l tot vedem, atunci aș fi dorit ca Galata să-l fi luat pe Onyekuru sau o ‘aripă’ cu calități asemănătoare”.