“Satelitul”, victorie în ultimul test al verii

0
123

 CS Universitatea II Craiova a depăşit, vineri seară, la Işalniţa, într-un amical, cu 1-0 pe Sporting Roşiori. Golul a fost opera lui Iovan Markovic, în minutul 77. Un alt eveniment notabil al părţii secunde a fost şi irosirea unei lovituri de pedeapsă, prin Simon Mazarache.

Antrenorul Daniel Mogoşanu a început meciul în formula: Tomşa – Ghincea, Lăzărescu, Ciocoteală, Briceag – Gârbiţă, Iuga, Manea – Mazarache, Jurj, Scarlat. În partea a doua, CSU II a arătat astfel: Tomşa – Petar, Drăghici, Georgescu, Luică – Dinu, Armăşelu, Căpăţână – Căle, Neacşu, Markovic.

Amicalul cu Roşiori a fost al patrulea şi ultimul al acestei veri, în precedentele alb-albaştrii pierzând cu 1-0 cu SCM Piteşti, respectiv FC Olt Slatina, şi câştigând cu 2-1 în compania celor de la CN “Dinicu Golescu” – toate în deplasare.

CS Universitatea II Craiova a mai jucat în această vară şi în Cupa României, eliminând rând pe rând pe ACS Viitorul Municipal Craiova (2-1), CSO Filiaşi (5-0) şi Minerul Motru (4-1), iar mâine, de la ora 17.30, va da piept, tot la Işalniţa, în faza a patra a competiţiei KO, cu Pandurii II Târgu Jiu.

În campionat, CSU II, nou-promovată în al III-lea eşalon (Seria 4), va debuta la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, pe CSM Lugoj.