Admitere la Facultatea de Inginerie Electrică şi Facultatea de Mecanică până pe 26 iulie

0
337

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii din Craiova desfăşoară până pe 26 iulie admiterea pentru anul universitar 2013-2014, la domeniile din structura sa. În total, la această facultate, au fost scoase la concurs 390 de locuri, dintre care 283 la buget, 57 la taxă şi 50 la Învăţământ cu Frecvenţă Redusă. 

Pentru realizarea admiterii va fi concurs de dosare şi se va ţine cont doar de media obţinută la bacalaureat, urmând ca pentru departajarea candidaţilor cu aceeaşi medie să se ia în calcul nota obţinută la disciplina Limba şi literatura română la examenul de bacalaureat. Pentru toate domeniile din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică taxa de înscriere este 100 de lei pentru un domeniu, iar taxa şcolarizare pentru locurile nebugetate este de 3.000 de lei pe an.

314 locuri bugetate la Mecanică

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor la Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii din Craiova este tot 26 iulie. În total, la această facultate sunt scoase la concurs 540 de locuri, dintre care 314 la buget şi 216 la taxă. Pentru realizarea admiterii va fi concurs de dosare şi se va ţine cont doar de media obţinută la bacalaureat. Pentru departajarea candidaţilor cu aceeaşi medie se vor lua în calcul mediile obţinute la Limba şi literatura română la examenul de bacalaureat, scris şi oral, precum şi media obţinută la disciplina Matematică la examenul de bacalaureat.

Pentru domeniile din cadrul Facultăţii de Mecanică, taxa de înscriere este de 100 de lei pentru un domeniu, iar taxa de şcolarizare pentru locurile nebugetate este de 3.000 de lei pe an.