Mitriţă nu e inclus în lotul României pentru Euro 2024

1
267

Selecţionerul Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Alex Mitriţă în lotul pentru Euro 2024, de la Universitatea Craiova fiind convocat numai căpitanul Nicuşor Bancu. Iordănescu a anunţat 28 de jucători pentru amicalele cu Bulgaria şi Liechenstein, urmând să renunţe la portarul Sava şi la mijlocaşul Grameni, pentru a rămâne cu 26 de jucători în lotul pentru turneul final. Iordănescu a apelat la Birligea, mai mult rezervă la CFR Cluj, la Puşcaş, care nu a jucat de câteva luni şi nu a marcat de câţiva ani, la Florinel Coman, care la naţională a fost “spart”, la Ianis Hagi, care a adunat minute cât de un meci şi jumătate în acest sezon, şi la Alibec, care de câteva luni se antrenează cu Farul şi atât. În schimb, jucători precum Mitriţă şi Louis Munteanu nu figurează în echipa confiscată de “clanul” Iordănescu-Burleanu.

Lotul de 28 de jucători al României pentru amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein:

Portari: Horațiu Moldovan, Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Răzvan Sava.

Fundași: Andrei Rațiu, Vasile Mogoș, Radu Drăgușin, Bogdan Racovițan, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, Andrei Burcă, Nicușor Bancu.

Mijlocași: Deian Sorescu, Ianis Hagi, Dennis Man, Marius Marin, Adrian Șut, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău, Valentin Mihăilă, Florinel Coman, Constantin Grameni.

Atacanți: Denis Drăguș, George Pușcaș, Denis Alibec, Daniel Bîrligea.

1 COMENTARIU

Comments are closed.