DUMINICĂ NOI VOTĂM ALDE!

0
147
ANTONIE SOLOMON, fost primar al Craiovei:Am avut o discuţie cu preşedintele ALDE Dolj, domnul deputat Ion Cupă. Da, susţin ALDE şi voi vota ALDE la aceste alegeri pentru Parlamentul European”

 

 

 

EUGEN MAGLA, fost director al Spitalului CFR Craiova: ”Am încredere în echilibrul şi consecvenţa domnului Tăriceanu.Adună oameni valoroşi lângă el. Acord votul meu pentru ALDE”

 

RODION CĂMĂTARU, om de afaceri, glorie sportivă a Craiovei Maxima:”Avem nevoie de liberali autentici în Parlamentul European care să ştie, să vrea şi să poată servi interesele legitime ale României şi ale românilor. ALDE are votul meu pentru că promovează oameni bine pregătiţi”

 

VASILICA DINU, Cântăreaţă de muzică populară: ”Domnul Tăriceanu este un om echilibrat care îşi măsoară bine cuvintele şi căruia îi place să construiască. O vorbă din popor spune că omul sfinţeşte locul. Am încredere în partidul ALDE pentru că e condus de acest om. Voi vota ALDE duminică!”

 

 

ION GUGU- fost director al Liceului Traian Vuia din Craiova: ”Voi vota ALDE duminică pentru că la Bruxelles trebuie să avem reprezentanţi cu stiinţă multă de carte, experienţă politică si buni vorbitori de limbi străine. Norica Nicolai, Renate Weber si Varujan Vosganian sunt cei care merită încrederea noastră”
 

 

 

 

COSTEL IANCU, investitor: ”ALDE a dovedit consecvenţă în apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Au tot respectul meu pentru modul în care îşi promovează ideile şi oamenii de valoare. Au şi votul meu duminică, 26 mai”

 

 

 

 

IONICA DOBRESCU, actriţăApreciez faptul că ALDE se bazează pe nişte doamne ca Norica Nicolai şi Renate Weber. Se vede cu ochiul liber că au expertiză, au experienţă politică, cunosc procedurile şi mecanismele europene.Trebuie să evităm să trimitem la Bruxelles oameni care mai au nevoie de ani buni ca săînţeleagă ce se întâmplă acolo.Votez ALDE cu convingere!”

 

 

NICOLAE UNGUREANU, glorie sportivă a Craiovei Maxima:”Am mers cu ALDE în toată această campanie prin tot judeţul. Toată lumea vorbeşte de bine pe domnul Tăriceanu şi pe oamenii săi din conducerea ALDE. Şi aici la Dolj echipa domnului deputat Ion Cupă este una extraordinară şi mă bucur că fac parte din ea. Votez duminică ALDE fără rezerve!”

 

 

JENI NICOLAU, actriţă: ”Lăsând puţin gluma la o parte, cu aceste alegeri europene chiar nu e de glumit.Ce ”semănăm” la Bruxelles acum pe 26 mai la Parlamentul European, aia vom culege. Eu zic să ”semănăm” oameni pricepuţi. Votez ALDE!”

 

 

GABI IONIŢOIU, antreprenor: ”Dau votul meu pentru ALDE.Sunt cei mai serioşi si sunt preocupaţi mereu de sprijinirea capitalului românesc”

 

 

 

ELENA OCTAVIA CREŢAN- studentă anul IV, Facultatea de medicina, Universitatea din Craiova: ”Am încredere că ALDE va rezolva problema licenţelor cu dublă specializare şi că tot mai mulţi studenţi vor putea accesa programele ERASMUS.Votez ALDE pe 26 mai”

 

 

COSTICĂ DONOSEglorie sportivă a Craiovei Maxima: ”Cei de la ALDE sunt oameni sufletişti, cu dragoste de ţară. Am încredere maximă că ei ne pot reprezenta cu fruntea sus în Europa. Le acord votul meu!