ALDE DOLJ: Susţinem decizia prelungirii până la 31 decembrie a termenului privind acordarea facilităţilor fiscale pentru craioveni

0
88

Anisoara-ALDE-300x248Anişoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiovei: ”Munca şi timpul craiovenilor, calitatea lor de contribuabili trebuie respectată de la primar şi până la ultimul om din primărie. Nu trebuie să fim rigizi, trebuie să venim în întâmpinarea celor care plătesc taxe şi impozite, inclusiv cu prelungirea unor termene legate de plăţi”

 Ca partid liberal modern, ALDE crede că drepturile şi libertăţile cetăţeneşti sunt la fel de importante ca şi obligaţiile cetăţeneşti.

Craiovenii ţin pe umerii lor acest oraş, cu  taxele şi impozitele pe care le plătesc fie ca persoane fizice, fie ca persoane juridice.

Munca acestor oameni trebuie respectată, cu atât mai mult cu cât majoritatea craiovenilor se confruntă cu puţinătatea resurselor financiare.

Autorităţile locale au datoria să găsească în permanenţă soluţii pentru ca şi contribuabilii să îşi achite obligaţiile fiscale, elimininând pe cât posibil statutul de restanţieri.

Consilierii municipali ai ALDE vor vota în şedinţa de joi, 25 mai, prelungirea până la 31 decembrie a termenului privind acordarea facilităţilor fiscale pentru cetăţenii Craiovei.

 

                          BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ