Ouzounidis: “Nu e suficient să avem o echipă bună pentru a câştiga”

0
163

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a insinuat că există anumite jocuri de culise în play-off-ul Ligii I, într-o declaraţie oferită înaintea derby-ului de mâine, cu CFR Cluj. Grecul spune că nu vrea să pună şi mai multă presiune pe jucători, după ce aceştia au început play-off-ul cu două remize.

„Jucătorii mei sunt bine, poate toţi ceilalţi nu sunt OK, dar jucătorii mei sunt în regulă. Jucăm fotbal, muncim, încercăm, uneori rezultatele sunt bune, alteori nu sunt bune, dar nu poate spune nimeni că nu luptăm până la capăt. Mintea le este la fotbal. Le-am spus să continue să muncească, să încerce să joace fotbal şi la final vom vedea ce va fi. Nu vreau să pun mai multă presiune pe ei. Nu este suficient să avem o echipă bună pentru a obţine rezultate favorabile” a declarat Marinos Ouzounidis.

Marinos Ouzoundis se confruntă cu probleme de lot înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Baiaram, Papp şi Koljic fiind accidentaţi, iar Mihai Bălaşa este suspendat, singurii stoperi disponibili fiind Marius Constantin şi Acka.

„Pentru noi e foarte important să ne recuperăm, avem ceva probleme medicale cu anumiţi jucători şi vom vedea pe cine putem recupera şi ce decidem în privinţa meciului de mâine. Acesta este programul, cu meciuri din trei în trei zile, avem şi campionatul şi Cupa României  şi trebuie să ne adaptăm. Mă voi decide în ultimul moment probabil asupra primului 11, cred că vom găsi soluţii, sunt câteva poziţii în care avem unele probleme, dar sunt avem jucători buni şi cred că va fi OK” a declarat Marinos Ouzounidis.