Antrenorul craiovean de tenis de masă Mihai Bobocică, decedat în accidentul rutier de la Pădurea Saru

0
107

bobocicaUna dintre cele cinci victime ale accidentului de luni, de la Pădurea Saru, pe DN 65, este antrenorul craiovean de tenis de masă Mihai Bobocică. Antrenorul craiovean, în vârstă de  63 de ani, se îndrepta spre un concurs la Mioveni. La Pădurea Saru, un TIR scăpat de sub control a lovit două maşini şi a omorât 5 persoane. Mihai Bobocică a murit în timp ce aştepta să fie transferat la UPU Craiova, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. O familie din Craiova, femeia, care se afla la volan, un bărbat şi cei doi copii – a murit, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un TIR, în judeţul Olt, pe DN 65, la Pădurea Saru. Mihai Bobocică se afla la volanul celuilalt autoturism lovit de TIR.

Bobocică era antrenorul lotului de Juniori al Federaţiei Române de Tenis de Masă şi urma să plece, alături de 12 sportivi şi antrenorul Gabriel Poştoacă la un cantonament de pregătire.  Mihai Bobocică a antrenat şi echipa de juniori de tenis de masă a Italiei, iar fiul său chiar reprezintă Italia la competiţii.

Mihai Bobocică a fost elevul şi apoi colegul antrenorului emerit Virgil Bălan. În anul 2011, autorităţile locale din Piscu Vechi, comuna natală a tatălui său, au organizat o competiţie de tenis de masă, ce a purtat denumirea Cupa „Mihai Bobocică”.