Preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa: “La mulţi ani Poliţiei Române, cu prilejul împlinirii a 190 de ani de la înfiinţare!”

0
135

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, a transmis un mesaj poliţiştilor doljeni cu ocazia împlinirii a 190 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Acesta a afirmat că Poliţia Română a cunoscut, în istoria sa de 190 de ani, foarte multe transformări, urmând pas cu pas destinul ţării noastre, însă în mod meritat, dar şi cu  multe sacrificii, s-a afirmat între cele mai importante instituţii ale statului.

“Poliţiştii doljeni acordă o importanţă deosebită asigurării ordinii şi liniştii publice, rezultatele muncii lor regăsindu-se în încrederea de care se bucură această instituţie. Pentru întreaga activitatea depusă, vreau să felicit, în numele meu şi al Consiliului Judeţean Dolj, comanda Inspectoratului de Poliţie a Judeţului, instituţie care, aşa cum ne-o arată indicatorii statistici, a reuşit să diminueze fenomenul infracţional şi să redea cetăţeanului încrederea în supremaţia legii. O performanţă cu atât mai lăudabilă cu cât ultimii ani au fost foarte dificili, marcaţi de disponibilizările din sistem şi de reducerea salariilor. Consiliului Judeţean Dolj a sprijinit şi va susţine şi pe viitor activitatea poliţiştilor doljeni, parteneriat instituţional care se realizează şi prin intermediul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică. La ceas aniversar, doresc să urez în numele meu şi al instituţiei pe care o reprezint, Consiliul Judeţean Dolj, succes în întreaga activitatea profesională, împliniri în plan personal, precum şi cele mai sincere gânduri de sănătate şi fericire!  La mulţi ani!”, a transmis Ion Prioteasa.