Sindicaliştii din sănătate îşi dispută Cupa “Unimedical” la fotbal în sală

0
93

Sindicaliştii din domeniul sanitar îşi dau întâlnire la sfârşitul acestei săptămâni în sala “Matei Basarab” (Voinţa) pentru cea de-a doua ediţie a Cupei “Unimedical”. Competiţia sportivă se va desfăşura pe parcursul a două zile: sâmbătă de la ora 14.30 şi duminică de la ora 12.30.

Echipele ce vor concura pentru trofeu sunt de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, Spitalul de Pneumoftziologie Leamna, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul Clinic “Filantropia” Craiova, Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova şi Direcţia de Sănătate Publică Dolj.

“Având în vedere faptul că organizaţiile sindicale susţin şi promovează  interesele socio-profesionale şi cultural-sportive ale salariaţilor membri, Sindicatul Unimedical Craiova este singura organizaţie sindicală, la nivel de unitate, din sistemul de sănătate, care sprijină şi  organizează, la cererea membrilor de sindicat, în perioada 27-28 februarie a.c., CUPA UNIMEDICAL la fotbal de sală, ediţia a II-a. Ne dorim ca această competiţie să de vină una de tradiţie”, a declarat Ion Cotojman, preşedintele sindicatului Unimedical.