O rundă de investiții de 835.000 de euro pe SeedBlink

0
459

6 Bit Education, o companie de tehnologie specializată în dezvoltarea de software pentru optimizarea procesului de acordare a notelor, vizează o rundă de investiții de 835.000 de euro pe SeedBlink, platforma europeană de crowdinvesting pentru startup-urile tech. Investitorul principal este un fond din Marea Britanie, care a investit deja 468.000 de euro, alături de SFC Capital, investitor existent, ce face o rundă de follow-on în valoare de 117.000 euro. Prin SeedBlink, pentru investitorii de retail, sunt disponibili 300.000 de euro,investiția minimă fiind de cel puțin 2.500 de euro.

6 Bit Education, un startup din Marea Britanie de tehnologie pentru educație, a dezvoltat Graide, o soluție care utilizează inteligența artificială pentru a elimina repetiția din procesul de notare, pentru a calcula notele, pentru a se sincroniza cu sistemele de management ale universității și pentru a genera rapoarte, economisind timpul profesorilor.

Această soluție reduce volumul de muncă al profesorilor pentru evaluari prin învățarea modul în care aceștia oferă note și feedback.

Prin această nouă rundă de finanțare, 6 Bit Education vrea să mărească echipa de vânzări, să îmbunătățească produsul și soluția de AI pentru recunoașterea răspunsurilor scurte și a imaginii. Pe termen lung, 6 Bit Education are în plan să intre pe segmentul gimnazial și liceal, unde volumul de muncă al profesorilor este extrem de mare.