Tudor a făcut ravagii în lotul Ştiinţei

0
297

Ca de obicei, Alexandru Tudor a ţinut să fie vedeta serii şi în multe momente a afişat superioritatea şi aroganţa care-l caracaterizează. Lui Nuno Rocha i-a acordat un cartonaş galben gratuit, iar pe Popov l-a eliminat direct, deşi bulgarul îi ceruse explicaţii pentru un fault dictat la un duel umăr la umăr. Totodată, în prima repriză, se putea dicta penalty la un fault asupra lui Bawab, iar M. Constantinescu merita eliminat pentru un cot aplicat lui Popov, nesancţionat nici măcar cu galben. Asistentul Mikloş Nagy a mai semnalizat două ofsaiduri imaginare, deşi Ivan era pe linie cu fundaşii adverşi, iar Bawab plecase din jumătatea proprie. Din cauza deciziilor lui Tudor, la Ovidiu, în runda viitoare, Universitatea nu va putea miza pe Vătăjelu, Popov şi Nuno Rocha, suspendaţi. „Pentru următorul joc o să avem unele probleme, Vătăjelu, Rocha şi Popov sunt supendaţi. Sunt convins că avem jucători care pot să-i înlocuiască. Vom juca şi la Viitorul şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv. În ultimele partide s-a demonstrat că am fost dezavantajaţi în multe momente” a spus Emil Săndoi.

Managerul general, Felix Grigore, a acuzat maniera de arbitraj: „Am fost decimați. Nu am înţeles de ce i s-a acordat cartonaşul galben lui Rocha. Este ceva incredibil. În prima repriză, Constantinescu trebuia eliminat pentru un cot în figura lui Popov. Nu mai trebuie continuat aşa cu arbitrajul. Suferim acum pentru că nu putem să-l recuzăm pe Tudor, nu ne permite regulamentul. Problemele noastre sunt mai vechi din punct de vedere al arbitrajelor. Am preferat să ne uităm în propria curte, să ne vedem propriile greşeli şi să nu aruncăm pe spatele altora eşecurile, dar aşa nu se mai poate. Au fost foarte multe faze cântărite în defavoarea noastră: două ofside-uri inexistente, la Ivan şi la Bawab, când au scăpat singuri spre poartă, o fază discutabilă a fost şi când arbitri au considerat că mingea nu a intrat în poartă la lovitura de cap a lui Ivan. A mai fost un penalti la Bawab”.

Nicușor Bancu l-a caracterizat cel mai bine pe Tudor, spunând că „se comportă de parcă ar fi stăpânul terenului”: „Suntem supăraţi că am avut un om eliminat şi nu ştim de ce. L-a întrebat pe domnul arbitru ce s-a întâmplat şi domnul Tudor, cum este aspru, i-a dat cartonaşul roşu. Şi eu i-am cerut o explicaţie că au fost două mingi pe teren şi a început să ţipe la mine că nu sunt eu în măsură să-i cer explicaţie, de parcă ar fi stăpânul terenului. Nu înţeleg de ce se comportă aşa arbitrii cu noi. Noi încercăm să ne facem treaba şi să câştigăm şi în faţa arbitrilor şi a echipei adverse”. Şi Sebastian Achim s-a referit la arbitraj: „Domnul Tudor nu acceptă să-i răspunzi. Eu eram chiar lângă Popov, care l-a întrebat ce a făcut şi s-a dus, aşa hotărât cum este felul lui, iar arbitrul s-a supărat şi i-a dat al doilea galben şi implicit roşu”.