Mulţescu: „Jucăm bine până la finalizare”

0
76

craiovaRatările l-au exasperat pe antrenorul Craiovei, care acuză în continuare absenţa unui om de gol

Cele două victorii reuşite în deplasare de Universitatea Craiova au fost împotriva unor echipe antrenate în trecut de Gheorghe Mulţescu, Astra şi FC Voluntari. După succesul obţinut miercuri in extremis, tehnicianul Craiovei a fost bucuros, dar a acuzat emoţiile pe care i le-au dat elevii săi, care nu au reuşit să concretizeze mai devreme una dintre ocaziile create. „Cred că am înviat după ce am dat gol. Inimaginabil. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar a fost ca la un antrenament cu public. Nu e posibil să ratăm din orice poziţie, atâţia jucători şi atâtea ocazii… Mă bucur că am câştigat, mi se pare că am avut şi noi noroc, pentru că până acum a fost numai invers. Este încununarea unui joc pe care l-am dominat de la un capăt la altul, am construit bine şi am atacat sub toate formele, dar ultima execuţie… Şi atunci când este mingea se duce în bară, în picioarele portarului şi nu mai ştiu ce a mai fost pe acolo. Rămâne jocul bun pe care l-am făcut până la finalizare. Trebuie să scoatem mai mult din jucători, să-i facem să se concentreze mai mult şi să încercăm să îndreptăm asta, că ne omoară. Ni s-a accidentat Madson, unul dintre cei mai buni jucători şi ne aşteaptă nişte meciuri grele. L-a împins de la spate, s-a întins şi a făcut ruptură. Cred că putea să fie mai bun arbitrajul, ca să nu zic mai multe. Privind partea plina de pahar este bun locul doi. Nu ştiu dacă cineva putea să prevadă asta la începutul campionatului. După cum s-au desfăşurat aceste prime etape eu zic că este normal să fim acolo” a spus Mulţescu.

Vătăjelu: „Am dominat clar, dar am marcat cu noroc”

Căpitanul Bogdan Vătăjelu a recunoscut că el şi colegii au avut noroc să câştige la ultima fază de joc, după ce rataseră multe şanse pe parcursul întâlnirii: „Pentru toată lumea din tribună şi pentru toţi suporterii a fost un meci palpitant. Mi-a mai fost dat să văd meciuri, dar cred că în acest joc, şi cu o dominare absolută, am reuşit să marcăm şi am făcut-o într-o fază din ultimul minut, în care sincer, să nu-l supăr pe cel de sus, am avut foarte mare noroc. Nu ne-am gândit numai la locul doi, pentru că am mai avut ocazii să urcăm pe primul loc de două ori şi am ratat şansele. Cred că atunci a fost o presiune artificială şi nu cred că ne-am descurcat în acele situaţii. Acum mă bucur că nu am mai discutat despre acest lucru, ne-am făcut jocul nostru şi era şi astăzi să terminăm cu un egal, ceea ce nu era deloc bine pentru noi. Locul doi este foarte bun din punct de vedere al moralului pentru etapele ce vor veni. Vrem să aducem cât mai multe bucurii de acest fel suporterilor, pe care-I dorim în număr cât mai mare la stadion”.

Autorul golului, Andrei Ivan, a admis că nu trece printr-o formă foarte bună, dar spera totuşi şi în aceste condiţii să intre în atenţia selecţionerului Daum. „Mă simt foarte bine. Aş vrea să fiu şi eu convcat la naţională de către domnul Daum, dar dânsul a considerat că nu trebuie să fiu acolo. Eu o să joc de la meci la meci mai bine şi sper să fiu pe listă la următoarea convocare. Sunt puţin dezamăgit, pentru că nu am jucat prea bine în meciul trecut cu Chiajna şi nu ştiu ce se întâmplă cu mine, dar o să-mi revin. Nu mă gândesc la vreun transfer şi nici nu am făcut-o. Sunt la Craiova şi vreau să-mi ajut echipa să intre în play-off şi după aceea să ne batem la titlu” a spus Ivan.