Deputatul Ştefan Stoica sancţionează limbajul dublu al USL-ului

4
144
Ştefan Stoica

Deputatul PDL, Ştefan Stoica a sancţionat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, dublu limbaj al USL-ului, vizibil remarcat în ultimele zile atât la premierul Victor Ponta, cât şi la ceilalţi membri ai Executivului. „Vreau să scot în evidenţă un exemplu de dublu limbaj al USL. Marţi ( n.r 17 septembrie a.c) premierul Victor Ponta a prezentat o scrisoare de intenţie către FMI, în care se specifică că acordurile cu această instituţie sunt benefice pentru România, solicitând încă un acord de patru milioane de euro, deşi atunci când eram noi la guvernare s-a spus exact invers. În scrisoarea de intenţie este stipulată creşterea taxelor pentru bunurile de lux iar de la 1 noiembrie vor desfiinţa Garda Financiară deşi acest lucru nu face parte din atribuţiile lor. Ce pot să spun este că PDL este şi acum, a fost şi atunci de acord cu acest nou acord”, a subliniat democrat-liberalul doljean.

Şi la nivel local se transmite…

Parlamentarul doljean a analizat şi situaţia economico-socială din judeţul Dolj, la acest moment, spunând că acel dublu limbaj practicat la nivelul naţional s-a transmis şi la nivelul judeţului. „Mă refer în primul rând la o serie de proiecte cu finnaţare europeană, realizate de fosta guvernare şi care în acest moment sunt oprite sau întârziate. De exemplu drumul Craiova – Calafat, drumul Craiova – Bechet, acestea au finaţare dar nu au mai fost continuate. Centura Sud – Craiova are de asemenea finanţare, dar lucrările merg foarte greu. Pe de altă parte, observăm că primarul doreşte alocarea fondurilor pentru locurile de joacă, bune şi ăstea dar după ce se fac locuri de muncă. Copii au nevoie de multe alte lucruri ca să trăiască…”, a mai consemnat parlamentarul PDL.

4 COMENTARII

  1. pe tine cand te baga in puscarie,infractorule?
    cat te mai tine covei in brate?
    din cate se stie s-a dat drumul la dosarele dosite si in dolj…
    ps.vrei sa dai lovitura cu serele de la isalnita?

  2. Asta nu este prea penal ca sa mai dea declaratii politice? Credeam ca l-au arestat deja. Limbajul trebuie sa fie simplu: unde este DNA-ul?

  3. Aoleu, la cat a furat asta in politica, el poate sanctiona pe cineva? Poate sa fie sanctionat penal cu vreo 15 ani de puscarie, asa da!

Comments are closed.