Liga 1: Universitatea Craiova câştigă cu Sepsi

1
157

Unicul gol al partidei de la Sfântu-Gheorghe, în general modestă, a fost marcat de Elvir Koljic (min. 88), care a reluat balonul, în plasa porţii adverse de la circa 2 metri. Craiova a debutat cu dreptul în noul campionat, dar evoluţia de ansamblu, după un stagiu de pregătire în Austria n-a fost una deosebită. Cristiano Bergodi a folosit următoarea echipă: Pigliaceli – Vlădoiu (min. 66 Vătăjelu), M. Constantin, N. Bălaşa, Nicuşor Bancu, Nistor, Mateiu (min. 63. V. Screciu), Cicâldău, Ivan (min. 86 Bărbuţ), Koljic, Mihăilă (min. 86 Baiaram). Partida a fost condusă de Radu Petrescu din Bucureşti.

1 COMENTARIU

  1. Fake News gsp, in frunte cu Ioanitoia, mare prieten cu Booveanul, emit elucubratii pe tema meciului nostru. Ca nu meritam victoria, ca Sepsi a avut 55% posesie, ca meritau penalti, la un umar la umar banal, la care nu s-ar fi dat penalti nici in Groapa, pe vremea militienilor. Macar nu sustine ideea golului din offside. Oricum, Ioanitoaia a imbatranit urat, scrisul i-a devenit din ce in ce mai stramb.

    Sunt curios de ce Stiinta nu poate impiedica Booveanul sa utilizeze insemnele si numele echipei noastre?? Justitia a decis, dar echipa familiei Mititelu, infiintata in 2017, utilizeaza stema, cu mici modificari, culorile si mai ales numele de Universitatea. Inteleg de ce Ioanitoaia suporta cauza booveana, dar nu inteleg de ce clubul de drept Universitatea nu sesizeaza UEFA si FRF pentru brand infringement, nu cred ca mai exista asa ceva in nici o tara civilizta. Pana si Jiji Becali s-a supus hotaririlor Justitiei. Sau Craiova nu face parte din Europa? Pana si Booveni, cel putin pe harta, este o localitate europeana.

Comments are closed.