Se înmulţesc cazurile de coronavirus la “U” Craiova

0
584

Îngrijorătoare situaţia de la Universitatea Craiova, unde se înmulţesc cazurile de coronavirus, după fiecare test efectuat. După testarea de luni, team-managerul echipei, Lucian Pretorian (38 de ani), a fost descoperit pozitiv, iar Cristiano Bergodi a avut test neconcludent, pentru ca a doua zi, la testare, antrenorul italian a fost “negativ”.

Miercuri, alb-albaştrii s-au testat din nou şi la rezultatul aflat joi alte două persoane din staff au fost declarate infectate cu COVID 19, iar unul dintre jucători a avut test neconcludent. Coronavirus au unul dintre secunzi, Gigi Ciurea, şi preparatorul fizic Cornel Blejan.

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent” anunţă clubul din Bănie.

Vineri este programată testatea oficială, în urma căreia LPF va decide când va programa în campionat echipa din Bănie, la meciul din deplasare, cu Astra Giurgiu.