AC Milan a surclasat-o pe Bayern Munchen, în China

0
393

milan kessieAC Milan e în formă maximă cu câteva  zile înaintea meciului cu Craiova. “Diavolul” a zdrobit-o pe Bayern Munchen în ultimul amical din China, programat înaintea meciului de la Severin. Elevii lui Vincenzo Montella au făcut un meci excelent la Shenzhen,  deşi Bayern a folosit o formulă din care au făcut parte mulţi dintre titularii obişnuiţi.

Ivorianul Franck Kessie, adus de la Genoa, a deschis scorul în minutul 14, din pasa elveţianului Ricardo Rodriguez, transferat recent de la Wolfsburg. Puştiul de 19 ani, Patrick Cutrone,  a făcut 3-0 până la pauză.

În repriza a doua, milanezii au schimbat întreaga echipă, iar pe teren şi-au făcut apariţia şi alte vedete transferate în această vară, precum Andre Silva, Leonardo Bonucci şi Hakan Calhanoglu, care a şi marcat pentru 4-0 în minutul 85.

Montella a început cu: Donnarumma – Abate, Musacchio, C. Zapata, Ricardo Rodríguez – Kessié, Montolivo, Bonaventura – Niang, Cutrone, Borini. Aceasta ar putea fi şi formula cu care italienii vor aborda partida cu Universitatea. Bonucci şi Biglia nu vor juca la Severin, dar nici Bacca, acesta fiind dorit de Marseille.