Va fi demis? Claudiu Niculescu, contre dure cu Prodanca

0
220

Înfrângerea de la Târgu Jiu (2-6) a iscat valuri enorme la „U” Cluj. Criticat de managerul Ana Maria Prodan pentru jocul slab al echipei, tehnicianul Claudiu Niculescu a ironizat-o pe aceasta, spunând „aici suntem la fotbal nu la Tezaur Folcloric”. Prilej pentru Prodanca să-i dea replica subalternului său de la club: “Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Îi urez să apuce 100 de ani în fotbal, dar nu criticând în termeni golăneşti conducerea clubului care l-a angajat. Orice conducător poate să-şi critice echipa. Antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Rufele se spală în familie, tocmai de accea nu am spus mai multe. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu” şi-a început replica managerul Universităţii Cluj.

Aceasta a continuat apoi să-l atace pe Niculescu: “Mă distrează declaraţiile lui şi aştept ca el, din calitatea sa de antrenor secund, să mă contrazică prin rezultate pe teren, nu prin vorbe în mass-media. Cred că este mai bine să mă lase pe mine să vorbesc deoarece am aproape 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Iar dacă vorbeşte despre fotbal, mai bine nu vorbeşte. Pe Niculescu nu îl recomandă rezultatele. Şi dacă nici şcoală nu are este greu să vorbească”.
“Lăsând gluma la o parte, Niculescu are susţinerea noastră şi ne dorim, ca alături de principalul Ursu, să arate că a învăţat în 20 de ani de fotbal cum se pregăteşte un meci de fotbal, deoarece conducerea Universităţii Cluj a făcut eforturi considerabile să aduca aceşti jucători, de care Niculescu a fost foarte încântat, decât să vorbească împotriva conducerii. Se pare că trăim vremuri desprinse din poveşti, iar oamenii care nu au pregătire de nici un fel sar la gâtul celor ce au învăţat o viaţă să ajungă unde sunt astăzi”, a încheiat Anamaria Prodan.