Ionuţ Popa a părăsit Iaşiul

0
247

Nou-promovata CSMS Iaşi a rămas fără antrenor cu numai o zi înainte de a lua startul în Liga I. Supărat că lotul este extrem de subţire, Ionuţ Popa (foto) a părăsit sâmbătă Copoul. Pe lângă faptul că promisiunea de aducere a patru fotbalişti de valoare, primită imediat după promovare, nu s-a concretizat, tehnicianul a fost iritat de faptul că joi a aflat că nu poate conta în partida cu Oţelul pe cei mai experimentaţi oameni ai săi.

Onofraş şi Gado nu fuseseră de acord cu încercarea şefilor de a le diminua salariile (n.r. în cazul cel dintâi s-a ajuns în cele din urmă la un consens, el prelungindu-şi ieri contractul pe un an), în timp ce Milea nu primise statutul de jucător liber, ce era necesar pentru a fi legitimat.

Surse autorizate susţin că preşedintele Florin Prunea doreşte să-l aducă la Iaşi pe Liviu Ciobotariu, fără angajament de când a plecat de la Dinamo.

“Avem un lot mai slab ca anul trecut! Nu pot să fiu singurul care scoate castanele din foc”, a spus Ionuţ Popa, ulterior deciziei de a rupe colaborarea cu gruparea moldavă.