“U”Craiova a transferat un fundaş francez condamnat la 5 ani de închisoare!

0
756

După ce i-a adus pe portarul David Lazar şi pe fundaşul central Valerică Găman, ambii de la Astra Giurgiu, şi pe mijlocaşul Alexandru Mărieş, de la Comuna Recea, Universitatea Craiova a perfectat astăzi transferul fundaşului francez Antoine Conte, care a evoluat în ultimele patru sezoane în Israel, la Beitar Ierusalim. Conte poate evolua atât stoper, cât şi fundaş dreapta.

Antoine Conte are 27 de ani şi nu a mai evoluat într-un meci oficial de o jumătate de an. Recent, francezul a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu suspendare, după ce acum cinci ani a bătut crunt un tânăr de 19 ani cu o bâtă de baseball. Victima îndrăznise să sară în apărarea prietenei lui Conte, pe care fotbalistul tocmai o agresa! De altfel, gruparea din Israel i-a reziliat contractul lui Antoine Conte chiar din cauza problemelor cu justiţia.

La Beitar Ierusalim, Conte a jucat 95 de meciuri şi a marcat un singur gol, în timp ce pentru Reims a evoluat în 63 de meciuri.

Antoine Conte a terminat junioratul la PSG, dar nu a fost păstrat de formaţia de pe Parc de Princes, fiind cedat la Reims, pentru care a evoluat timp de trei ani. Cotat acum la 800.000 de euro pe transfermarkt, după ce evaluarea sa maximă a fost de 2,5 milioane de euro, Antoine Conte are selecţii la toate naţionalele de juniori ale Franţei, inclusiv la cea under 21.

O dată cu venirea lui Conte, care poate juca atât stoper şi fundaş dreapta în sistem cu 4 fundaşi, dar şi fundaş central-dreapta, în aşezarea cu 3 apărători, linia defensivă a Universităţii Craiova pare completă. În acest moment, Marinos Ouzounidis are 4 stoperi la dispoziţie: Marius Constantin, Mihai Bălaşa, Valerică Găman şi Antoine Conte, în timp ce Paul Papp va reveni pe teren abia în toamnă, după accidentarea gravă suferită.