Mexic trece şi de Coreea de Sud

0
338

Mexic a obţinut a doua victorie la Mondialul din Rusia. După ce a învins campioana mondială, Germania, cu 1-0, mexicanii au trecut şi de Coreea de Sud, la Rostov pe Don, cu 2-1. Vela a deschis scorul în urma unui penalty dictat pentru henţ în careu, iar “Chicharito” a înscris al doilea gol, pe un contraatac, dintr-un serviciul a lui Lozano. Cel mai frumos gol al meciului le-a aparţinut asiaticilor şi a fost reuşit în prelungiri de atacantul lui Tottenham, Son, cu un şut de la 25 de metri. Coreea de Sud este aproape eliminată din cursa pentru optimi, iar Mexic aşteaptă al doilea meci, Germania – Suedia, pentru a afla de ce mai are nevoie pentru a se califica.

Coreea de Sud – Mexic 1-2 (Son 90+1 / Vela 25 – pen., Chicharito Hernandez 66)

  • Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Jang Hyun-Soo, Kim Young-Gwon, Kim Min-Woo – Moon Seon-Min (Jung Woo-Young 77), Ju Se-Jong (Lee Seung-Woo 64), Hwang Hee-Chan – Lee Jae-Sung, Son Heung-Min. Antrenor: Shin Tae Yong.
  • Mexic: Ochoa – Alvarez Velazquez, Salcedo, Moreno, Gallardo – Layun, Herrera, Guardado (Marquez 68) – Vela (dos Santos 77), Chicharito Hernandez, Lozano (Corona 71). Antrenor: Joan Osorio.