Reacţiile alb-albaştrilor, după cucerirea Cupei României

0
330

Universitatea Craiova a câştigat a opta Cupă a României din istoria sa, după finala de sâmbătă seara, de la Ploieşti, adjudecată în faţa Astrei Giurgiu, scor 3-2, după prelungiri.

Câteva declaraţii ale jucătorilor Ştiinţei, după succesul de sâmbătă seara:

Dan Nistor: “Meritam victoria în primele 90 de minute, am dominat jocul. Din păcate ne-am relaxat puţin, dar e bine că ne-am revenit şi am câştigat. Ştiam că Astra are echipă bună, îmi pare rău că au retrogradat, am mulţi prieteni acolo. Băiatul meu mi-a spus că dacă nu marchez, nu mai am ce căuta acasă, aşa că la asta m-am gândit înainte de a şuta. Cred că meritam să fiu omul meciului, am dat un gol şi două pase de gol, poate trebuia să dau două goluri şi două pase de gol. Asta e, aşa au decis oamenii, premiul a mers la altcineva. Parcă întineresc, am 33 de ani, sunt ca vinul, mă bucur că pot alerga şi pot ajuta echipa”

“Mă simt foarte bine că am câştigat Cupa României a doua oară cu Universitatea. Am avut o perioadă grea, doi ani de zile am stat numai accidentat, dar acum mă simt foarte bine, nu ne mai gândim la ce a fost”, a afirmat Screciu, autorul golului victoriei.

Alex Cicâldău: “Mă bucur pentru Screciu, ne-a adus practic Cupa. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, dar ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. La 2-1 pentru Astra am fost puţin obosiţi şi a fost greu, dar Dan Nistor a reuşit un gol şi ne-am revenit”