Altercație între suporteri

0
406

Polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcășești, județul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Ecaterina Teodoroiu, a fost agresat fizic de mai multe persoane care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că ar fi fost vorba despre un conflict spontan între cinci persoane din județul Gorj și altele, care nu au mai fost găsite la fața locului. Trei dintre gorjeni au fost agresați, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Cei cinci au declarat că le-au fost luate fularele de la gât și că, în urma altercației, au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la finalizare să se propună soluția legală, prin unitatea de Parchet competentă.