ALDE Dolj : Pensiile vor fi plătite la timp

0
344

Anișoara Stănculescu, Vicepreședinte ALDE Dolj: ”Toți pensionarii doljeni pot sta liniștiți. Există bani pentru plata pensiilor la timp, inclusiv pentru creșterea punctului punctului de pensie la 1.100 lei de la 1 iulie a.c.”

ALDE DOLJ își face datoria de a răspunde pe această cale tuturor pensionarilor doljeni care își exprimă îngrijorarea cu privire la plata pensiilor.

Nu există nici cea mai mică problemă care ar putea afecta plata la timp a pensiilor. Avem un buget clar pe acest an care prevede sumele necesare pentru plata tuturor veniturilor. Avem creștere economică iar veniturile colectate la buget și fondurile europene atrase sunt mai mari decât în perioada similară a anului trecut.

Prin urmare, facem un apel la pensionari să renunțe la îngrijorări legate de plata pensiilor. Ele vor fi achitate la timp. De asemenea, conform angajamentelor din programul de guvernare punctul de pensie va fi majorat de la 1 iulie a.c. la 1100 lei.

Regretăm faptul că șeful statului în loc să fie un factor de coeziune socială și maximă responsabilitate publică este pe zi ce trece portavocea politică a PNL, un partid decăzut moral și politic în urma campaniilor de alarmare gratuită a populației.

Cerem PNL și președintelui Iohannis să renunțe la astfel de practici păguboase pentru populație și catastrofale pentru imaginea lor publică.

Așteptăm de la Opoziție alternative coerente care să arate societății că ei pot face lucrurile mai bine, nu campanii de manipulare pe timpul și sănătatea oamenilor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ