S-au luat la harţă din cauza concursului pentru şefia ITM Dolj

0
242
Marius Ţecu

Concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, încinge spiritele pe holurile instituţiei. Asta pentru că, ieri dimineaţă, Marius Ţecu, angajat în cadrul instituţiei, s-a apucat la ceartă cu Mihail Mohora, şi el angajat, dar şi tatăl actualului şef al ITM Dolj. Schimbul de replici „savuroase” dintre cei doi s-a finalizat cu palme, cel mai „şifonat” din toată povestea ieşind Ţecu, al cărui dosar a fost respins şi care s-a ales şi cu buza spartă. Până la finalul zilei, nici unul dintre „combatanţi” nu a depus plângere la Poliţie pentru lovire.

Scandal, ieri dimineaţă, pe holul ITM Dolj. Doi angajaţi ai instituţiei, Mihail Mohora, tatăl actualului şef al instituţiei şi Marius Ţecu, aflat, oficial, în concediu, s-au luat la harţă din cauza concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef al ITM Dolj. Mai exact, Marius Ţecu, al cărui dosar a fost respins întrucât nu îndeplinea condiţia legată de studiile absolvite, i-ar fi reproşat lui Mohora că din cauza lui s-a întâmplat acest lucru şi că, oricum, a depus contestaţie împotriva respingerii dosarului. Reproşurile dintre cei doi s-au transformat rapid în înjurături, Marius Ţecu declarând că a fost chiar lovit de Mohora. Un angajat al ITM a sunat pe 112 anunţând scandalul, însă până au ajuns la faţa locului poliţiştii Secţiei 4 Craiova, se liniştiseră „apele”. Nici unul dintre cei doi nu a depus plângere, Marius Ţecu declarând că va obţine, mai întâi, certificat medico-legal.

Mihail Mohora

„Am fost sesizaţi cu privire la scandal prin 112, în jurul orei 09.00, însă când a ajuns la faţa locului echipajul din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, conflictul fusese aplanat. Nici unul dintre cei doi angajaţi ai ITM care se pare că au fost implicaţi în altercaţie nu a depus plângere”, a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

„Bătălia” pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef al ITM Dolj, programată pentru 25 aprilie a.c., se va da între Lorena Ghiluş şi Cătălin Mohora.