Jocurile de la Play N Go pe care să le încerci la cazinourile online

0
406

La început, Play’n GO era puţin mai mult decât un furnizor de sloturi care lansa în principal clone diluate ale unor sloturi de succes de la furnizorii competitivi. Aceştia s-au transformat într-un inovator lider de piaţă.

Modelele matematice ale sloturilor precum Moon Princess, Viking Runecraft şi Reactoonz sunt admirate şi respectate pe scară largă. Ei ştiu cum să proiecteze jocuri care sunt întotdeauna surprinzătoare, ceea ce putem admira cu adevărat.

Dar, mai presus de toate, sloturile Play’n GO sunt foarte distractive de jucat. Şi, desigur, aceasta este cea mai bună publicitate pe care o poţi primi. Dacă lansezi destule sloturi interesante, publicul larg te va descoperi în cele din urmă.

De la apariţia sa în 2004, Play’n GO a construit un catalog vast de sloturi online. În prezent, există peste 90 de titluri diferite Play’n GO, iar acest număr creşte în fiecare lună. Play’n GO a evoluat de la un imitator de mâna a doua la un dezvoltator respectat al unora dintre cele mai inovatoare sloturi, cum ar fi Reactoonz şi Moon Princess. Dacă faci rost de nişte rotiri gratuite fara depunere, îţi recomandăm să le foloseşti la un slot Play N Go. Iată care sunt cele mai bune sloturi Play N Go de încercat la cazinouri online:

Reactoonz

Hmmm, ce ar trebui să spunem despre Reactoonz? În ceea ce ne priveşte, acesta este cel mai bun slot Play’n GO creat vreodată. Reactoonz te poate înnebuni. Dacă rataţi bonusul final la limită, aţi putea fi tentat să vă aruncaţi mouse-ul (sau telefonul mobil) prin cameră. Credeţi-ne.

Uneori, pierzi 50 lei sau 100 lei la Reactoonz fără să clipeşti şi fără să faci vreo acţiune.

Dar tocmai când îţi promiţi să nu mai joci niciodată Reactoonz, se întâmplă.

Primeşti acea caracteristică finală, iar acel frumos Gargantoon (un wild 3 x 3) apare. Combinaţi acest mega wild frumos cu simbolurile potrivite de mare valoare şi poate cu nişte multiplicatori, şi deodată sunteţi în bani cu un câştig de 1.200 x pariul dvs. Şi apoi, în decurs de cinci rotiri, vei câştiga un alt câştig uriaş de 850 x pariul total, de data aceasta cu una dintre mini-funcţii.

Modelul matematic volatil al Reactoonz este rezultatul unui geniu pur de programare. Jocul se joacă pe o grilă de 7 pe 7, unde se pot produce reacţii în lanţ. Acestea, la rândul lor, activează mini-funcţii, iar acelea provoacă alte reacţii în lanţ.

Reactoonz nu este doar cel mai bun slot Play’n GO, ci şi, în ceea ce ne priveşte, unul dintre cele mai bune sloturi online create vreodată.

Book of Dead

Prima impresie despre Book of Dead este că jocul este ceva de genul unei noi variante a jocului Book of Ra, care a avut un succes total. Acest lucru vine cu părţile sale pozitive şi negative. Jackpotul de 250,000 de monede, îl definim ca fiind una dintre caracteristicile focale pentru fanii sloturilor Play’n GO. Încercaţi-l, poate îl veţi câştiga cu prima dvs. rotire.

În timp ce sloturile cu tematică egipteană nu sunt nimic nou pentru industrie şi pentru jucători, acesta pare să atingă toate notele potrivite pentru noi. Are 5 role, 10 linii de plată , simbolurile standard de bani, şi chiar – o funcţie de rotiri gratuite. În cele din urmă, volatilitatea ridicată a jocului presupune câştiguri mari. Ţineţi ochii deschişi pentru asta.

Moon Princess

Moon Princess este un joc de păcănele Play’n GO incredibil de frumos, cu un sistem bonus ingenios. Aici, trei prinţese îşi arată, pe rând, puterile magice şi vă ajută să avansaţi în joc.

Jocul de păcănele este inspirat din desenele animate japoneze Manga şi poate plăti sume masive de bani, cu multiplicatori de rotiri gratuite care pot ajunge la 20 x. Funcţia bonus nu este nici ea una de tip “free-for-all”. Pentru a o obţine, trebuie mai întâi să câştigi mini-funcţia şi să o completezi. Şi chiar şi atunci, poate merge în ambele sensuri: uneori câştigi 400 x pariul tău sau mai mult în funcţia bonus, iar alteori este doar o mare dezamăgire.

Moon Princess este un slot video original, bine gândit – şi mai presus de toate, răcoritor de diferit. În concluzie: unul dintre cele mai distractive sloturi de la Play’n GO.

Fire Joker

Fire Joker este unul dintre cele mai simple sloturi de la Play’n GO. Există doar cinci linii de plată, iar simbolurile sunt toate simbolurile standard pe care le puteţi găsi pe un slot cu fructe obişnuit. Ştiţi, ca de obicei: jokeri, lămâi, stele şi şeptari.

Şi totuşi, Fire Joker este departe de a fi plictisitor. Jocul se joacă într-un ritm furios şi are două caracteristici, oferindu-ţi frecvent mici injecţii de adrenalină.

De exemplu, există o funcţie respin, care te provoacă să învârţi un ecran întreg cu aceleaşi simboluri. Dacă reuşeşti, ai ocazia să învârţi roata pentru un multiplicator suplimentar de până la 10 x.

Acest lucru îţi permite să câştigi până la 800 x pariul tău total cu acest slot video destul de minunat.

Wild North

Wild North este un joc ca la aparate video frumos conceput, plin de funcţii bonus.

Imaginea care se conturează este una a marii puteri a Nordului Sălbatic. Tema animalelor sălbatice/Aluminile Nordului a fost prelucrată la perfecţie, cu o grafică frumoasă şi culori de neuitat. Funcţiile bonus pică des, iar care dintre cele şapte funcţii bonus pe care le câştigi este determinată printr-o roată.

Oferă multă varietate şi emoţie, de asemenea – o caracteristică bonus poate fi mult mai plină de satisfacţii decât alta. Dar, indiferent de bonusul pe care îl jucaţi, funcţiile bonus sunt concepute cu dragoste şi pasiune de către echipa de design Play’n GO.

Wild North a fost relansat cu o temă de slot cowboy/western – Golden Colts.

Concluzie

Povestea companiei Play’n GO ca şi companie este într-adevăr una care rezonează cu “începuturile umile” din fabule. La mijlocul anilor ’90 nu era încă o companie, ci doar un grup de oameni care lucrau ca şi consultanţi. Acum, vorbim despre un Play’n GO premiat, cu peste 150 de lansări oficiale de sloturi. Iar acestea nu sunt sloturi de tip cookie-cutter, nume precum Book of Dead, Legacy of Dead, Saxon, sunt unele care vor rămâne în istoria jocurilor de noroc ca împingând limitele creativităţii şi inovaţiei. Suntem siguri că, sloturile numite în acest articol vă vor aduce câştiguri importante!