Martic îl contrazice pe Craioveanu: “Nu s-a pus problema plecării la CFR”

0
174

Luat în colimator de suporteri pe paginile de socializare, după ce Gică Craioveanu a spus că ar fi semnat cu CFR Cluj, Ivan Martic a ţinut să dezmintă că a negociat cu campioana. Într-un mesaj pe o pagină de socializare, Martic a spus că „până în acest moment” nu a semnat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova. Cu alte cuvinte, Martic precizează că nu s-au semnat actele, mai ales că şi clubul din Bănie, care a avut iniţiativa terminării colaborării mai devreme, din cauza ultimelor prestaţii ale lui Martic, şi-a suspendat activitatea. „Martic a plecat deja. Eu am auzit că ar semna cu CFR Cluj” spusese Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, într-un dialog cu fanii.

Martic ar avea câteva oferte din Turcia şi are şanse mari să semneze acolo, însă aşteaptă să vadă cum va evolua pandemia de coronavirus.

Fanii l-au acuzat de blat cu FCSB

Martic s-a declarat surprins de multitudinea de mesaje negative primite şi a a ţinut să precizeze că a fost loial clubului, mai ales că foarte mulţi suporteri l-au acuzat că „a fost blat” în meciul cu FCSB, în care a greşit la 3 goluri. În încheiere, Martic a ţinut să transmită un îndemn pentru şederea acasă, în lupta cu pandemia care a blocat mapamondul.

Mesajul lui Martic:

„Bună ziua, dragi prieteni! În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:

  1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.
  2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.
    3. Pana in acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova. Da, este adevărat ca-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea.”
  3. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.
    Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!”