Victor Boştinaru şi-a anunțat retragerea candidaturii pentru un nou mandat în Parlamentul European

0
361

În contextul discuțiilor cu privire la lista de candidați a Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a.c., eurodeputatul PSD Victor Boștinaru a decis să se retragă. Europarlamentul social democrat apare în toate listele pe locul al XIII-lea, iar conform sondajelor, şansele să mai obţină un nou mandat erau minime. În acest context, cu puţin timp în urmă, deputatul european a emis următoarea declarație:

„În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”