Alb-albaștrii, simple jaloane pentru Zaglebie Lubin

0
385

În penultimul amical programat în stagiul din Antalya, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-0 (1-0) de formaţia Zaglebie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză).  Polonezii au mai avut și alte ocazii de a marca, dar au făcut-o doar prin Sirk (23), Starzynski (49) și Szysz (81). În schimb, alb-albaștrii nu au contat în meci, fiind depășiți net la toate capitolele.

Cornel Papură a trimis pe teren o rezervele obișnuite, pentru ca formula de bază să evolueze mâine, de la ora 15, cu cehii de la Karvina, ultimul amical al Științei din stagiul în Turcia. Au evoluat pentru Universitatea: L. Popescu – Vlădoiu, Bălașa, Tiago, Mățel – Ivanov,  I. Popescu, Danciu – Bărbuț, Markovic (64 Juncu), Nițu.

Zaglebie Lubin a început cu: Forenc – Chodyna, Kopacs, Guldan, Oko – Soszynszki, Tajti, Starzynski, Bohar – Zivec, Sirk. Au intrat: Kalynowski, Czerwinski, Jonkzy, Bogacz, Nowak, Bialek, Szysz, Minele, Antonini.

În precedentele amicale din Antalya, Universitatea Craiova înregistrase următoarele rezultate: 2-0 cu Eintracht Braunschweig (locul 4 în Liga a III-a germană), 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a II-a elveţiană), 1-3 cu Pogon Szeczyn (locul 3 în prima ligă poloneză).

Primul meci oficial al oltenilor în 2020 va fi cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 31 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Următoarele jocuri de campionat au fost programate astfel: cel de la  Viitorul, duminică, 9 februarie, de la ora 20, iar cel de la Iaşi, sâmbătă, 15 februarie, de la aceeaşi oră.