Ultimele mesaje ale lui Sala înainte de dispară

0
98

Ziarul Marca a publicat câteva mesaje audio pe care noul fotbalist al lui Cardiff, Emiliano Sala, le-a trimis din avion, în timp ce aeronava zbura spre Ţara Galilor. Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani plecase de la fosta sa echipă, Nantes, şi se pregătea să ajungă la Cardiff, însă avionul în care se afla a dispărut de pe rută în zona canalului Mânecii şi încă nu a fost găsit.

Fotbalistul a trimis mai multe mesaje audio pe un grup de whatsapp: “Salut, fraţii mei, ce faceţi zăpăciţilor?”, aşa a început jucătorul seria de mesaje audio, după care a continuat: “Frate, sunt mort. Am fost aici la Nantes şi am făcut lucruri, lucruri, lucruri şi nu se mai terminau, nu se mai terminau. Sunt aici, într-un avion, care pare că vrea să se prăbuşească, să se facă bucăţele şi merg la Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă. Voi ce mai faceţi fraţilor, totul bine? Dacă într-o oră jumătate nu aveţi veşti de la mine, nu ştiu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu ştiu dacă mă vor găsi, dar ştiţi ….. Tată, ce frică îmi e!”

Emiliano Sala era cea mai scumpă achiziţie a celor de la Cardiff, după ce a fost cumpărat de la Nantes, Ligue 1, Franţa, cu 17 milioane de euro.