Dolj: Tânăr de 20 de ani în arest la o lună după ce a ucis o bătrână

0
136
Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii doljeni din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au identificat ieri un bărbat de 20 de ani, din comuna Caraula, care a săvârşit infracţiunea de omor.
În ziua de 23 decembrie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că Anica V. de 86 de ani, din comuna Caraula, judeţul Dolj, a fost găsită decedată, cu un cuţit în spate, la domiciliul său unde locuia singură. 
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă însoţită de procuror criminalist şi medic legist, care au constatat faptul că victima a fost găsită cu faţa în sus pe podeaua camerei cu un cuţit de bucătărie în zona toracică posterior. 
Prin eforturile conjugate ale colectivului constituit în cauză, în urma unor activităţi de cercetare şi criminalistice, a fost identificat autorul faptei, Maldăr Ilie, de 20 ani, din comuna Caraula, judeţul Dolj, persoană inclusă în cercul de bănuiți încă din primele cercetări efectuate de oamenii legii. 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru infracţiunea reţinută în sarcina sa, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.