Dolj: Șoferi depistați băuți la volan

0
138
Potrivit IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova,  în timp ce executau serviciul de patrulare pe bulevardul Dacia, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa cu luminile de întâlnire stinse.
A fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana lui M. DARIUS, de 24 ani, din comuna Coțofenii din Față , judeţul Dolj şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoana în cauză a fost condusă la Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Tot ieri, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 0645, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat, pe D.N. 55, în localitatea Secui, pe C. PETRE , de 47 ani, din comuna Daneți, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării cu aparatul alcooltest.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii deconducerea unui vehicul sub influența alcoolului.