Cristina Vărzaru se alătură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe

0
97

Cristina Vărzaru se alătură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL)  în poziţia de vicepreşedinte, în urma autorizării sale de către BNR.    

Cristina Vărzaru a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a obţinut o Diploma Executive MBA la Vienna University of Economics and Business. Colaborarea cu Grupul Erste a început în anul 2005, unde a avut diverse responsabilităţi fiind implicată în procesul de pregătire a intrării grupului pe piaţa bancară din România. De asemenea, a făcut parte din colectivul care s-a ocupat de due diligence făcut de Erste pentru achiziţia BCR iar ulterior s-a ocupat de programul de integrare şi dezvoltare BCR-Erste şi tranziţia care a  urmat preluării BCR de către Grupul austriac.  Din anul 2007, s-a alăturat echipei  BCR preluând diverse responsabilităţi în domeniul administrării activelor şi pasivelor. Pentru o perioadă (2010 – 2011) a lucrat la subsidiara grupului Erste din Serbia.  În ultimii 5 ani a ocupat poziţia de director executiv al Direcţiei administrarea bilanţului din cadrul BCR. De-a lungul timpului, Cristina Vărzaru a coordonat  zona de Back Office în cadrul Volksbank România iar cariera în lumea bancară şi-a început-o în cadrul ABN Amro Romania.

BCR BpL are un sold al depozitelor de peste 2,6 miliarde lei

Produsele BCR Banca pentru Locuinţe nu sunt afectate de riscurile valutare şi riscurile de creştere a dobânzii, fiind acordate doar în lei şi cu dobândă fixă pe toata perioada rambursării creditului. Astfel, clienţii ştiu de la începutul până la finalul perioadei de creditare care este valoarea ratei lunare. În plus, clienţii nu plătesc comision la acordarea creditului, BCR Banca pentru Locuinţe oferind numai produse cu 0 (zero) comision de analiză a creditului, iar evaluarea imobilului adus în garanţie este gratuită; în plus, în cazul creditelor acordate în baza contractului de economisire-creditare, clienţii nu plătesc comision de rambursare anticipată, acesta fiind  0 (zero) şi pot beneficia şi de asigurare de viaţă, gratuită.

BCR BpL are un sold al depozitelor de peste 2,6 miliarde lei. În portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe există peste 389.000 de contracte de economisire-creditare. Portofoliul de credite acordate de BCR BpL a crescut cu 18%, depăşind 179 milioane lei.