Impact violent pe bulevardul „Carol I”

0
141

Un accident de circulaţie deosebit de grav s-a petrecut ieri după-amiază, pe bulevardul Carol I, din Craiova, în zona ”Ţărăncuţa”. Un autoturism Dacia şi un BMW s-au ciocnit violent, în urma impactului soţia şoferului din Dacie, în vârstă de 60 de ani, suferind leziuni grave. Femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Şi cei doi conducători auto au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au fost anunţaţi ieri după-amaiză, în jurul orei 16.00, că pe bulevardul Carol I din municipiu s-a petrecut un accident de circulaţie soldat cu rănirea mai multor persoane. Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au ajuns la faţa locului, din primele cercetări stabilindu-se că, şoferul unui autoturism Dacia, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Urzicuţa, care circula pe bulevardul Carol I către Gară, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe strada Vasile Conta, nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unui BMW care circula regulamentar din sens opus, condus de Gabriel Tanciu, de 31 de ani, din Craiova. Cele două autoturisme s-au ciocnit violent, în urmă impactului, soţia şoferului din Dacie, în vârstă de 60 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă al maşinii, suferind leziuni extrem de grave. O ambulanţă SMURD a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Spitalul de urgenţă Craiova, tot acolo ajungând şi cei doi conducători auto, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii spun că starea celor doi este bună, rănile suferite nefiind de natură să le pună viaţa în primejdie. În ceea ce o priveşte pe femeie, medicii sunt rezervaţi.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.