Brandan: „Suntem buni, dar nu extraordinari”

0
204

Căpitanul Craiovei spune că unitatea grupului a adus succesele echipei de până acum

Pablo Brandan despre….

…meciul cu azerii: „Am întâlnit o echipă pregătită bine, ne-a surprins puţin la început prin agresivitatea pe care au avut-o, dar băieţii au reacţionat foarte bine şi am putut să scoatem o victorie frumoasă”

…pregătirea de iarnă: „Ne-am pregătit excelent cu Cornel, preparatorul, care ne face un program încărcat, dar ne simţim bine pe teren. Ionuţ, nea Emil şi nea Sorin se ocupă de partea tehnico-tactică, cu mingea”

….seria fără eşec în campionat şi în amicale: „E foarte bine pentru moralul nostru, pentru încredere. Ştim astfel că efortul pe care-l facem la fiecare antrenament nu e degeaba. Chiar dacă nu ne gândim să batem pe toată lumea, important e că lucrurile merg bine”

…unitatea grupului: „Toată lumea e concentrată la pregătire, iar pentru mine este o plăcere să lucrez împreună cu colegii mei. Formăm un grup puternic, ne sacrificăm unul pentru altul. Da, de la început am încercat să fim uniţi, pentru că de unul singur nu se poate. Împreună va fi mai bine decât până acum”

…Herghelegiu: „Pe mine nu mă surprinde foarte mult că marchează des în ultima vreme, pentru că de fiecare dată când a avut o oportunitate a profitat de ea. Este un băiat care munceşte foarte mult, este serios şi se vede acest lucru când joacă. Trece printr-un moment foarte bun şi este un jucător foarte important pentru noi”

…perspectivele echipei: „Sperăm că, dacă vom avea puţin noroc, să continuăm cu linia aceasta de rezultate bune. Dar cel mai important să fim umili, uniţi şi să nu credem că suntem cei mai buni. Trebuie să fim realişti că suntem o echipă bună, dar nu extraordinară, iar tot ceea ce am făcut până acum a fost pentru unitate. Nimeni nu a făcut de unul singur punctele pe care le avem până acum, toată lumea a muncit.

…prezenţa lui Kay şi Nuno Rocha la Cupa Africii: „Sunt doi jucători importanţi pentru noi. De altfel, fiecare jucător este important. Şi băieţii care au venit de la juniori, fiecare aşteaptă momentul său. Nuno şi Kay au muncit foarte bine la echipă, sperăm să fie bine la Cupa Africii şi să vină sănătoşi de acolo, asta e cel mai important.

…tinerii din lot: „Încercăm să-i ajutăm pe toţi pentru că formăm o echipă. Dacă au venit de la echipa a doua şi staff-ul le-a dat o oportunitate trebuie să profite de ea. Şi noi am fost tineri şi mereu ne-am gândit că e bine să vină cineva să ne ajute. Eu sper că mi-am făcut datoria faţă de ei. Băieţii trec printr-un moment bun, în cele două amicale Manea a jucat foarte bine, la fel şi Cârstea, şi Ivan. Cei care sunt mai noi la echipă se antrenează foarte bine şi asta e important pentru grup.