SCMU Craiova, învinsă în Franţa, de Cholet, în FIBA Europe Cup

0
258

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au pierdut şi al doilea meci din faza a doua a grupelor  FIBA Europe Cup, scor 75-56, în deplasare, cu francezii de la Cholet Basket. În ultimul sfert, când gazdele au început să se desprindă decisiv, antrenorul ucrainean al Craiovei, Vitaly Stepanovski, a fost descalificat. Au jucat pentru SCMU Craiova: Flanningan 13, Hopkins 11, Watson 10, Palmi 6, Edwards 6, Nikolic 5, Mijovic 5, Blaj Voinescu, Ţîbîrnă.

La debutul în grupa I, SCM Craiova a pierdut, pe teren propriu, cu FC Porto, scor 73-83, iar în următorul meci va juca în deplasare, cu Chemnitz, în 10 ianuarie. În cealaltă partidă: Niners Chemnitz – FC Porto 87-94.  După două etape, Cholet şi Porto au fiecare 4 puncte, iar SCMU Craiova şi Chemnitz au câte 2 puncte.

Ultimul meci al anului pentru baschetbaliştii Craiovei va fi în deplasare, în fieful campioanei, U BT Cluj, pe 27 decembrie, de la ora 16, iar revederea cu fanii din Bănie va fi la anul, pe 5 ianuarie, de la ora 17.30, când este programat meciul cu FC Argeş.